Franchise

Hoe fijn is het om in een supergezellig ingericht restaurant te zitten waar de kids heerlijk kunnen spelen met daarvoor een ingerichte speelhoek en waar je kan genieten van heerlijke diverse gerechten?

Daarnaast stijgen alle kosten met de dag, waardoor uit eten gaan steeds duurder wordt. Gezellig een pannenkoek eten met het hele gezin is laagdrempelig en wordt daardoor steeds populairder.

Er zijn inmiddels twee vestigingen van Tante Truus Kitchen, namelijk in Houten en Woerden. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar franchisenemers die energie krijgen van werken in de horeca en het fantastisch vinden om een eigen Tante Truus te runnen waarin je elke dag de gasten voorziet van heerlijke gerechten en gezelligheid!

IMPRESSIE

Zit gastvrijheid in jouw bloed, word jij blij van het entertainen van gasten en wil jij het gezicht worden van de volgende Tante Truus Kitchen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze franchiseondernemers worden gestimuleerd proactief mee te denken met de groei van Tante Truus Kitchen, zodat elke dag in alle vestigingen een feestje is voor hun gasten, de medewerkers, de buren en de toevallige voorbijganger(s).

Woon jij in een stad of ken jij een stad die nog met smart zit te wachten op een Tante Truus Kitchen? Laat het ons dan weten!

 

Kom langs bij Tante Truus Kitchen in Houten of neem contact op!

 

Tot snel!

Mariska Thijsebaard

maris@tantetruuskitchen.nl

06 1290 7948