fbpx

Ben jij op zoek naar een speciale plek in Woerden voor jouw kinderfeestje? Of heb je iets anders te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dat feestje dan gezellig vieren bij Tante Truus. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk feestje.

Zo kunnen jullie je eigen koksmuts versieren, placemats maken en vervolgens jullie eigen pannenkoeken bakken op onze speciale pannenkoekengourmet om ze daarna heerlijk te versieren met allerlei lekkers. Er staan flessen limonade klaar om de dorst te lessen. Buikjes vol? Dan hebben we speciaal voor jullie een echte pannenkoekenquiz. Energie teveel? Dan hebben wij een fantastisch speeltoestel met hindernissen en obstakels en een LEGO-muur met wel 4.500 stukjes! Als toetje krijgen jullie natuurlijk een ijsje en bij vertrek mag iedereen nog een cadeautje uitzoeken!

Te boeken voor €13,00 per kind *

Wilt u reserveren of meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

* vraag ook na voor de extra mogelijkheden. Denk aan het inhuren van iemand die komt schminken of die verkleed langskomt voor een themafeestje. Hiervoor huren wij externen in. Kosten zijn daardoor niet inbegrepen.

 

Voorwaarden

Kinderfeestjes zijn te reserveren op maandag tot en met vrijdag en zondag. Ook buiten openingstijden.

Tot 7 jaar, vragen wij ouders zelf de pannenkoekjes te bakken.

De kinderfeestjes duren tot uiterlijk 18:00.

Begeleiders kunnen eten en drinken van de menukaart bestellen en doen niet mee aan het arrangement.

Eten en drinken buiten het arrangement worden voor de normale prijs op de kaart doorgerekend.

tante truus kinderfeestje2
tante truus kinderfeestje
tante truus poedersuiker
tante truus kinderfeestje3