Ben jij op zoek naar een speciale plek voor jouw kinderfeestje? Wat vind je van onze Prinsessen- of Superheldenpannenkoekenparty of onze Oud-Hollandse spelletjes?

Prinsessen- en Superheldenpannenkoekenparty

Tijdens een 2 uur durend bezoek bakken de prinsesjes en superhelden hun eigen pannenkoeken om ze daarna te versieren met de mooiste versiersels én natuurlijk: helemaal zelf opeten. Jam! Jam! Er is onbeperkt limonade.

Je lievelingsprinses of superheld van Wonderfeestjes is erbij en gaat ondertussen een prachtig verhaal vertellen, zingen en dansen met de kinderen. Ook krijgen de kinderen een prinsessen (glitter) make-upje, kleurplaat én een prachtige (glitter)tattoo. Ondertussen kunnen er onbeperkt foto’s en filmpjes worden gemaakt en kunnen de papa’s en mama’s zorgeloos genieten.

Te boeken al vanaf €220,-

Kijk ook op http://www.wonderfeestjes.nl

Oud Hollandse spelletjes!

Heb je een feestje te vieren met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Kom dat 2 uur durende feestje dan gezellig (buiten de openingstijden) vieren bij Tante Truus. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk feestje.

Zo kunnen jullie je eigen koksmuts versieren en vervolgens jullie eigen pannenkoeken bakken op onze speciale pannenkoeken gourmet om ze daarna heerlijk te versieren met allerlei lekkers. Er staan flessen limonade klaar om de dorst te lessen. Energie teveel? Dan hebben wij een fantastisch speeltoestel met glijbanen en een boksbal. Als toetje krijgen jullie natuurlijk een ijsje en bij vertrek mag iedereen nog een cadeautje uitzoeken!

Te boeken al vanaf €13,00 per kind

Wilt u reserveren of meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

tante truus kinderfeestje2
tante truus kinderfeestje3
tante truus kinderfeestje
tante truus poedersuiker